BUZOIENII PLĂTESC CELE MAI SCUMPE FACTURI DIN ȚARĂ

Municipiul Buzău este campion pe țară la prețul apei potabile, conform stiridinsursebuzau.ro.

Potrivit Autorității Naționale de Reghlementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), S.C. COMANIA DE APĂ S.A. BUZĂU aplică prețul de 6.48 LEI/mc cu TVA pentru apa potabilă transportată și distribuită. La prețul canalizare/epurare, municipiul Buzău se clasează pe un loc doi, cu un preț de 5.15 LEI cu TVA.

Administrația condusă de PSD-istul Toma și reprezentanții Companiei de Apă (via ROMET) au justifică creșterile succesive ale prețurilor prin nevoia de investiții prin fonduri europene. Dar investiția ar trebui sa asigure eficiența și calitatea unui serviciu public, nu costul enorm al unui serviciu de bază.

De cine este controlată Compania de Apă S.A. Buzău?

Printre persoanele ce se află în conducerea și consiliul de administrație a Companiei de Apă Buzău, se regăsesc membrii marcanți în PSD Buzău și foști angajați ROMET sau acționari în societățile comerciale ale lui Toma.

Hinta Petruș și primarul Cîrjan din Râmnicu Sărat

Bătrânul PSD-ist Bogdan Ion

Avocatul Sălcuţan Alexandru Lucian

Acționari

Cum este cu salariul doamnei Săvulescu până la urmă? Tot 200 de milioane a rămas?

 Este vorba despre Simona Săvulescu, fostă directorare la Romet Grup, cea care a implementat Planul Kaizen şi a băgat în faliment toate firmele lui Toma. Acelaşi plan pe care vrea acum, după înlăturarea lui Tescaru, să-l implementeze şi Companiei de Apă, dezastrul find unul autoprovocat la ordinele lui Toma.

https://youtube.com/watch?v=3srqBowKpvs%3Ffeature%3Doembed

Gogoși, pentru proști

După demiterea lui Ionel Tescaru, Consiliul de Administrație al Companiei a decis numirea inginerului Simona Săvulescu în funcția de director general, pe o perioadă de patru luni, mandatul putând fi prelungit încă două luni.

Pe de altă parte, Simona Săvulescu a fost întrebată despre salariul de manager la Compania de Apă Buzău, având în vedere că, în repetate rânduri, primarul Constantin Toma i-a reproșat fostului director, Ionel Tescaru, că și-a stabilit un venit foarte mare și nemeritat, întrebare la care Săvuleasca nu a mai răspuns. Nici nu avea ce, deoarece, și în acest moment, salariul managerului interimar este la același nivel.

Județul Buzău pe primul loc în „topul rușinii” la prețul apei și al serviciilor de canalizare.
Chiar și după schimbarea lui Ionel Tescaru de la conducerea Companiei de apă, județul Buzău nu a scăpat de „topul rușinii” și se clasează în continuare în fruntea clasamentelor la cea mai scumpă apă sau canalizare din țară. 

Săvuleasca este cocoană PSD ?

Simona Săvulescu prezentă la protestul pentru susținerea cercetătorului – Costel Vânătoru.

Nu știm care sunt legăturile clare dintre aceasta și PSD sau că ar fi concubina lui Toma, așa cum se vorbește prin popor, dar un lucru știm sigur, Săvuleasca e fan PSD, aceasta a fost prezentă la protestul pentru susținerea cercetătorului Costel Vânătoru, protest organizat de primarul PSD, Constantin Toma.

Săvuleasca a susținut-o și pe Viorica Dancilă la alegerile prezidențiale. Aceasta a fost prezentă în galeria PSD pentru susținerea candidatei Viorica Dancilă, la prezidențiale.

Simona Săvulescu prezentă în galeria PSD pentru susținerea candidatului la președenție – Viorica Dăncilă.

1 Comment

  1. Craita Haritina 17 iunie 2022 at 14:57

    Da, suntem fruntași și la plătit cea mai scumpă apă.
    Păi în 2019 ADI și autoritatea locală au aprobat politica de tarifare ( strategia de tarifare rezultată din analiza cost-beneficiu) .Strategia de tarifare a fost gândită astfel încât tarifele stabilite să acoperetoate costurile de operare și întreținere, a redevențeiși amortizării bunurilor ce contribuie la furnizarea serviciilor deapă și canalizare, dar având in vedere și respectarea gradului de suportabilitate a populației în ceea ce privește plata. Credeți că politica făcută de ei în 2019 ține cont de gradul de suportabilitate din acest an când populația are probleme serioase cu scumpirile în general?!Sau îi interesează.
    Directoarea i-a luat locul lui Tescaru, dar Tescaru este cel care îi aprobă tarifele la ANRSC, unde este președinte. El dă decizia de aprobare. Cum vreți să nu fim fruntași când toate aprobările le dau buzoienii din PSD( CLM majoritar PSD, ADI prin conducerea ei majoritară asemenea și Tescaru de la ANRSC). Buzoienii ar trebui sà fie mândri, chiar daca nu îi întreabà nimeni dacà pot suporta plata.😀

    Reply

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *